Ipari mosógép, ipari szárítógép

Ipari mosógép, ipari szárítógép nagyon sok területen tudunk alkalmazni. A hatalmas kapacitású ipari óriásoktól a 6,5 kg töltetsúlyú készülékekig rengeteg különféle terméket találunk. Felhasználják őket szociális intézményekben,kórházakban, óvodákban, mosodákban többek között.

Választásnál az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni: mennyi szennyesünk keletkezik? Mennyi idő alatt szeretnénk mosásra szánni? Van speciális igényünk az ipari mosógéppel szemben? Ki tudjuk vezetni az ipari szárítógépet?

Első és legfontosabb: a megfelelő kapacitás. Ha ezt rosszul tippeljük meg, az később rengeteg problémát tud okozni. Ha kevés, további gépeket kell beszerezni, ha meg sok, akkor üres kapacitásunk lesz, ami veszteséget okoz.

Miele PW5105AVOB ipari mosógép

Miután sikerült kiszámolni napi szinten hány kilót szeretnék tisztítani, érdemes meggondolni, hogy hány darab gépből szeretnénk ezt megoldani? Ez azért fontos, mert több darab ipari mosógép, ipari szárítógép esetében, ha valamelyikkel probléma adódik, a szervizelés idejére is marad valamekkora kapacitásunk. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy ha szeretnénk egy nap 100 kg ruhát kimosni, és erre egy embert és 8 órás munkaidőt számolunk, akkor 4-5 ciklussal számolva 20-25 kg kapacitás szükséges. Ezt megoldhatjuk 1 db 30-25 kg, 2 db 12-14 kg, vagy 4 db 7 kg ipari készülékből. Az egy gép túlságosan kiszolgáltat minket, a 4 készülék túl sok munkával jár, így a két középső opció lehet a leggazdaságosabb. Azt már csak mellékesen jegyezzük meg, hogy ártekintetében az 1 db. 30-25 kg készülék drágább, mint a több készülék.

 

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!