Gazdaságos, hővisszanyerős szellőztető

Miért jó, ha gazdaságos hővisszanyerős szellőztető kerül beépítésre?

Azok, akik otthonukban törekednek az energiatakarékos megoldásokra, a gazdaságos, hővisszanyerős szellőztető lehet az ideális megoldás. Rendkívül csendes szellőztetést biztosít a lakás egyes helyiségeinek. Mindezt alacsony költséggel, ugyanakkor tervezés vagy csőrendszer kiépítése nélkül.

Az energiatakarékos szellőztetéssel otthona kedvezőbb energiabesorolást kaphat. Csökkenthetők az elsődleges energiaköltségek, különösen a téli időszakban. A kondenzációval, a magas páratartalommal, penészedéssel járó folyamatok és ezek nemkívánatos következményei teljesen kizárhatóak.

A Quantum Hr sorozat hővisszanyerős szellőztető készülékek EC brushless nagy hatékonyságú motorja hosszú élettartamot, gondozásmentes gördülő csapágyazása zajszegény üzemeltetést tesz lehetővé bármely helyiségben. (Nappaliban, dolgozószobában, gyermekszobában vagy akár a hálószobában.) A motor elszívásra és befújásra egyaránt alkalmas, optimalizált profillal rendelkező lapátozással felszerelt. A szellőztetőbe épített teleszkópos légtechnikai cső a falvastagságnak megfelelően méretre beállítható. Pro kivitel esetén a külső elem rovarvédelemmel van ellátva. A fali szerelő lemez megkönnyíti a készülék telepítését és tisztíthatóságát.

Gazdaságos, hővisszanyerős szellőztetőRendkívül gazdaságos, akár már 1,2 W-al történő üzemeltetéssel is megvalósítható, ráadásul a téli szezonban akár 90% hővisszanyerés is elérhető.

Kiegyensúlyozott légcserét igénylő helyiségekbe történő telepítés esetén javasoljuk a szellőztetők váltott üzemű működtetését.

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!

Legfőbb előnyök:

Gazdaságos, hővisszanyerős szellőztetőAlacsonyabb villanyszámla:

Az 1-es sebesség fokozat akár 1,2 W teljesítményfelvél mellett történő üzemeltetéssel is megvalósítható

fűtés barátAlacsonyabb fűtésszámla:

Akár 90%-os a hővisszanyerési hatásfokának köszönhetően, a fűtési szezonban.

telepítési idő barátKedvezőbb telepítési idő:

Akár 4x rövidebb idő alatt telepíthető a központi hővisszanyerős szellőztető rendszerekhez képest.

Gazdaságos, hővisszanyerős szellőztetőAz épület kedvezőbb energia besorolása:

Csökkenthetőek a szellőztetéssel kapcsolatos elsődleges energia költségek a téli időszakban.

EgészségbarátEgészségesebb élettér:

A kondenzációval, a magas páratartalommal és a penészesedéssel, valamint, valamint az egészségre ártalmas