Electrolux – 3 év extra garancia a mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

 

 

 

3 év extra garancia a mosógépekre,
szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

Vásároljon most Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és 3 év extra garanciát ad az electrolux ajándékba az 1 éves gyári garanciaidőn felül.
Regisztrálom vásárlásomat
A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

Az akció részletei


1.
Az akció időtartama

2019. február 7. – május 20.

Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot (nyugtát), melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, a szárítógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.


2.
Regisztrálja vásárlását

2019. május 31-ig

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk (nyugta) vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldi el az electrolux az extra garanciát igazoló dokumentumot.

Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 

Lájkold és oszd meg!
Facebook
Facebook
YouTube