Házi kenyér mum5 robotgéppel

A jelenlegi helyzetben nem szívesen mozdulunk ki friss pékáruért sem, pedig kenyérre, péksüteményre minden nap szükségünk van. Házi kenyér mum5 robotgéppel!

Házi kenyér mum5 robotgéppel

Itt van hát az alkalom, hogy kipróbáljuk, milyen az, amikor friss házikenyér vagy péksütemény illatozik az asztalon. Rá fogunk jönni, hogy egyáltalán nem olyan nagy ördöngösség. Ehhez persze nem árt egy jó robotgép, amivel megspórolhatjuk a dagasztás fáradságos műveletét.

Az új, mérleges Bosch MUM5 robotgépekkel még egyszerűbben megy az előkészítés, hiszen nem kell a hozzávalókat külön kiméregetni és ezzel millió mosatlan tálkát gyártani, hanem csak egymás után berakjuk a gép keverőtáljába az alapanyagokat, és közben mérünk a gép beépített mérlegével. A tára-funkciónak köszönhetően számolgatnunk sem szükséges a grammokat, hiszen minden egyes alapanyag után egy mozdulattal le tudjuk nullázni a mérleget Házi kenyér mum5 robotgéppel.

Az 1000 W-os, erős motorral felszerelt Bosch MUM5-ös robotgépek egyszerre akár 2 kg-nyi kelt tésztával is könnyedén megbirkóznak.

Nézze meg aktuális kínálatunk!

Tekintse meg youtube csatornánk is.