Liebherr


Rengeteg olyan készüléket használunk életünk során, melyekkel kapcsolatban fontos a tartósság és a megbízhatóság. Mivel már rengeteg márka van jelen a piacon, nem könnyű eldönteni, hogy melyiket válasszuk, melyik az, amelyikkel elégedettek leszünk. Jó taktika ilyenkor, ha egy régi, nagynevű márkának szavazunk bizalmat, ezek ugyanis többnyire nem véletlenül ismertek: a név garancia a minőségre. A Liebherr márkában egészen biztosan nem fogunk csalódni ha minőséget és megbízhatóságot keresünk.

A Liebherr családi vállalkozás, története 1949-ig nyúlik vissza, amikor is Hans Liebherr megalapította. Az első sikereket egy toronydaru jelentette, mára azonban jelentősen bővült a paletta, így többek között háztartási gépeket is gyártanak. A családi vállalkozás napjainkban már cégcsoport, mely mintegy 120 társasággal van jelen szerte a világon. Műszakilag rendkívül igényes és gazdaságos termékeket gyártanak, közel 38 ezer alkalmazott munkájának segítségével. A Liebherr termékei világszerte elismertek, a Liebherr név garancia arra, hogy jó minőségű, megbízható terméket kapunk.

Környezetkímélő márka

A termékek között építőipari eszközöket találunk, mint például a toronydaruk, autódaruk, földmunkagépek, vagy a bányagépek, de a közlekedéstechnikában is fontos szerepet tölt be a vállalat. Napjainkban népszerűek a Liebherr háztartási gépei is, melyek amellett, hogy rendkívül dekoratívak, így bármilyen lakásba kiválóan illenek, nagyon praktikusak és ráadásul gazdaságosak is. Nemcsak környezetkímélők, hanem még pénzt is spórolhatunk a használatukkal.

A Liebherr háztartási gépek között találhatunk többféle hűtőszekrényt, melyekben kialakításuknak köszönhetően rengeteg ételt tárolhatunk. A vállalat főleg a hűtőszekrények gyártásában jeleskedik, kínálatában az egyszerű hűtőgépek mellett megtalálhatók a fagyasztók, a borhűtők, de még szivartároló szekrény is kapható. Minden termékre jellemző a kiváló minőség és az energiatakarékosság, így biztosak lehetünk benne, hogy sokáig kitartanak, és használatukkal pénzt takaríthatunk meg és a környezetet is óvjuk.

Lájkold és oszd meg!
Facebook
Facebook
YouTube