Ingyenes szállítás 150.000 Ft felett lehetséges. Ehhez még 150000 Ft értékben kell vásárolnia!
Ozongenerator OGHE150RH Ózongenerátor
Ozongenerator OGHE150RH Ózongenerátor Ozongenerator OGHE150RH Ózongenerátor Ozongenerator OGHE150RH Ózongenerátor Ozongenerator OGHE150RH Ózongenerátor

Ozongenerator OGHE150RH Ózongenerátor


garancia

1 év magyar gyári garancia

szállítás

Szállítási költség: 1990 Ft

készlet

Készlet állapota: Készletrõl azonnal

Fogyasztói ár: 61.490 Ft
54.900 Ft

Tulajdonságok
Min.hiány
Garancia 1 év
Leírás 100m 2 alapterülethez. 4 g/h tehát 4000 mg/h ózonkibocsátással rendelkező készülék 1 darab SZABADALMAZTATOTT, könnyen cserélhető ózonkazettával, amely által a készülék megbontása nélkül történik az ózonlap cseréje. Továbbfejlesztett hűtési rendszer, amely már 3 órás üzemidőt eredményez, így már nagyobb terület kezelésére alkalmas a készülék. Időzítő segítségével a készülék 15 perces léptékekkel, maximum 3 órás ózonkezelésre állítható. A beállított kezelési idő végén a készülék automatikusan kikapcsol. 3 év gyártói garancia és gyors garanciális ügyintézés.Ózongenerátor készülék gyors-cserés ózonkazettával; 3 év garanciával;Így használd: Szüntesd meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!; A kezelni kívánt területről távolíts el minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!; Zárd le a kezelni kívánt területet!; Helyezd el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében;Figyelj arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!; Állítsd be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyd el a járművet, helyiséget!; Az ózon kezelés befejezése után várj legalább 30 percet, mielőtt beszállsz az autóba, vagy bemész a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.; Szellőztesd ki a kezelt területet!
A weboldal helyenként szimbolikus fotókat és videókat tartalmazhat, az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák.