Ingyenes szállítás 150.000 Ft felett lehetséges. Ehhez még 150000 Ft értékben kell vásárolnia!

Samsung extra garancia

Samsung Extra garancia a profimuszaki.hu -n!

Vásárlási tájékoztató

Samsung extra garancia vásárlásának menete:

A webáruházunkban lehetőség van hivatalos Samsung extra garancia vásárlására. Nincs más teendője, mint vásárláskor a kosárba tételnél azt az opciót kell kiválasztani ami Önnek megfelelő. (Ez terméktől függhet, +2 vagy +3 év lehet.) Ilyenkor Ön a rendelt készüléke mellé kapni fog egy samsung extra garancia kártyát. Erre azért van szükség, mert ennek segítségével tudja Ön ezt az extra garanciát érvényesíteni. A regisztáció további költésggel nem jár. A https://my.samsung.hu/ oldalon tudja mind a termékét, mind az extra garanciáját regisztrálni. Minden esetben előszőr a Samsung önként vállalt garanciáját kell aktiválni. (Ez +1 vagy +2 év garanciát jelent) Abban az esetben ha ez megtörténik, utána kell a további extra garanciát regisztrálni. (ezt tudja oldalunkon megvásárolni, és ezt fogja Ön kártya formájában kézhez kapni.) Ezzel összesen maximum 5 évre kitolhatja a gyári garanciális időt. 

Az extra garanciában részt vevő termékek köre: 

Regisztrálni minden Magyarországon hivatalosan forgalomba hozott Samsung terméket lehet. A SEBO Kft. hivatalos Samsung partner, ezért az oldalon található valamennyi Samsung termék hivatalos, gyári, magyar garanciával rendelkezik! Amennyiben Ön nem tudja a Samsung oldalán regisztrálni a termékét, elképzelhető, hogy ez azért van, mert nem hivatalos magyar forgalmazó hozta forgalomba. 

 

A regisztrációs folyamatot - ideértve a Samsung önként vállalt és a vásárolt garanciáját is- minden esetben a Vásárlónak a feladata elvégezni, ennek elmulasztása miatt a sebomuszaki.hu (és annak üzemeltetője a SEBO Kft.) nem tehető felelőssé.

A Vásárló az extra garancia megvásárlásával és aktiválásával elfogadja a Samsung általános szerződési feltételeit melyeket megtalál a https://my.samsung.hu/public/pdf/samsung_garanciavasarlas_aszf.pdf oldalon. A szerződési feltételek elfogadása szükséges a garancia érvényesítéséhez.  

További kérdését a Samsung extra garanciával kapcsolatban felteheti az alábbi elérhetőségeken. 

E-mail: info@profimuszaki.hu;

Telefon:+36-94-510-556; +36-20-438-8908;