Ingyenes szállítás 150.000 Ft felett lehetséges. Ehhez még 150000 Ft értékben kell vásárolnia!

Klímák

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
WHIRLPOOL AMD352/1 Inverter klíma
•Szín: Fehér
•Energiaosztály: A+
•Leírás:

Premium Inverter technológia, 6. érzék, hűtés, gyorshűtés, páramentesítés, csak ventilátor, ROUND U, ECO, fűtés és éjszakai üzemmódok, időzítő, gyermekzár, automata tisztítás, hőmérséklet kijelzés, digitális kijelző a készüléken és a távvezérlőn is, pontos hőfokszabályozás (±0,5 °C)

Az ár tartalmazza (normál helyszíni adottságok esetén):
Split klíma beltéri egység felszerelését, bekötését, Split klíma kültéri egység szerelését, bekötését, elektromos bekötését, tartó konzol felszerelését. Hűtőkör vákumolás utáni szakszerű beüzemelését, feltöltését, kondenzvíz gravítációs elvezetését. Klímarendszerekhez ajánlott gázcső alkalmazása (max. : 3 méteres távolságig), a 3 méteren felül, minden megkezdett méter: 15 000 Ft + ÁFA.


Minden egyéb esetben egyedi árajánlatot adunk. pl.: ipari alpinista módszer alkalmazása, egyedi állványozás, extra anyag felhasználás stb.

Műszaki adatok:
Hűtőkapacitás 5,3 (kW), Fűtőkapacitás 5,6 (kW), Energiaosztály (Hűtés / Fűtés) A+ / A, Energiahatékonyság - EER hűtés 3,4 W/W, Energiahatékonyság - CooP fűtés 3,8 W/W, Légszállítás max. 9,9 (m3/perc), Hűtőközeg R410a, GREE kompresszorral, Zajszint (beltéri egység) 33-59 dB(A), Zajszint (kültéri egység) 52-63 dB(A),
Beltéri egység (Szél.xMag.xMély.) 97x30x27 cm Kültéri egység (Szél.xMag.xMély.) 90x60x38 cm

Működési tartomány - hűtés 18 - 43 °C, Működési tartomány - fűtés -7 - 24 °C


Tartozékok:
KÜLTÉRI EGYSÉG, BELTÉRI EGYSÉG, TÁVIRÁNYÍTÓ
Kivehető és mosható antibakteriális porszűrő
HEPA filter Catechin és aktívszén-szűrő

6. ÉRZÉK funkció
A készülék, a bel- és kültéri egység, valamint a távirányító szenzorai, illetve az Ön szokásai alapján automatikusan határozza meg a helyiség hőmérsékletét, páratartalmát. A hűtő/fűtő egység, a ventilátor és a páramentesítő működtetésével mindig optimális értékeken tartja környezetét, amit Ön akár a távirányító, akár a beltéri egység digitális kijelzőjén bármikor ellenőrizhet.


ROUND U funkció
A készülék a hőmérséklet szabályozásánál az Ön tartózkodási helyének értékeit veszi alapul (távvezérlőben elhelyezett érzékelő alapján), szemben a megszokott, beltériegységnél történő méréssel.

ALVÁS üzemmód:
A légáramlás és hőmérséklet az alvás ritmusának megfelelően automatikusan, a mindenkori legoptimálisabb értékek, de mindig kíméletes fokozatok között változik.

JET funkció
A split klímák gyorshűtés funkciója nagy ventilátorsebességgel és maximális kapacitással hűti le környezetét, függetlenül az egyébként beállított értékektől.

AUTOMATIKUS újraindítás
Áramszünet után, a készülékek automatikusan újraindulva, az eredetileg beállított értékekhez térnek vissza, így biztosítva a zavartalan pihenést.

IDŐZÍTHETŐ KI és BEKAPCSOLÁS
Aktiválás esetén a készülék a kívánt időben reagálva, külön felügyelet nélkül is biztosítja az Ön igényei szerinti változást.

AUTOMATA tisztítás
A beépített AUTO-CLEAN rendszer folyamatosan mossa és szárítja az belső hőleadó felületet, így garantálja a tisztaságot, biztonságos higiéniát, illetve az optimális hatékonyságot. Hidegplazma-generátor – a tökéletes légfertőtlenítés érdekében
feltölti és megköti a levegő szennyeződéseket.

335.990 Ft 299.990 Ft
Kívánságlistára
Összehasonlítás