Menu
Your Cart

Ipari borhűtő

Model: WCB/16-X2S
bruttó 155 literes borhűtő, 2 hőmérsékleti zónával, alsó aggregáttal, ventilációs hűtéssel, környezetbarát R290 hűtőközeggel, rozsdamentes acél keretes üveg ajtóval, rozsdamentes acél fogantyúval, megfordítható ajtónyitódással, mágneses zárótömítéssel, 38 palack (0,75 l) elméleti kapacitással, 6 db ..
565 277 Ft
Model: WCB/16-XS
bruttó 155 literes borhűtő, 1 hőmérsékleti zónával, alsó aggregáttal, ventilációs hűtéssel, környezetbarát R290 hűtőközeggel, rozsdamentes acél keretes üveg ajtóval, rozsdamentes acél fogantyúval, megfordítható ajtónyitódással, mágneses zárótömítéssel, 45 palack (0,75 l) elméleti kapacitással, 4 db ..
492 633 Ft
Model: WCB/38-X2S
bruttó 375 literes borhűtő, 2 hőmérsékleti zónával, alsó aggregáttal, ventilációs hűtéssel, környezetbarát R600a hűtőközeggel, rozsdamentes acél keretes zárható üveg ajtóval, rozsdamentes acél fogantyúval, megfordítható ajtónyitódással, mágneses zárótömítéssel, 155 palack (0,75 l) elméleti kapacitás..
939 165 Ft
Model: WCB/38-XS
bruttó 375 literes borhűtő, 1 hőmérsékleti zónával, alsó aggregáttal, ventilációs hűtéssel, környezetbarát R600a hűtőközeggel, rozsdamentes acél keretes zárható üveg ajtóval, rozsdamentes acél fogantyúval, megfordítható ajtónyitódással, mágneses zárótömítéssel, 168 palack (0,75 l) elméleti kapacitás..
900 811 Ft
Model: ZKES453
;Ajtóriasztó:Az ajtóriasztó hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszer épségét.;Gyermekzár:A gyermekzárat úgy programoztuk, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzőn piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív;Fi..
1 044 990 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)


Ipari borhűtők

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig. És ami a legfontosabb, a hőmérséklet határozza meg a bor ízét és aromáját - a szervírozási hőmérséklettől függ, mennyire fogják élvezni és értékelni a bort.

Liebherr borhűtő

A bor ideális tárolási hőmérséklete: A hőmérséklet emelkedésével megnő a bor molekuláinak kinetikus energiája, ami gyorsítja az öregedési folyamatot, és így a minőség romlásához vezet. Ezért ajánlott a bort hosszabb idejű tárolásakor +10 °C és +12 °C közötti hőmérsékleten tartani. A legfontosabb az állandó hőmérséklet fenntartása, mert a hőfokingadozások rontják a bor minőségét. Abban pedig, hogy mennyire ízlik egy bor, meghatározó szerepe van, hogy milyen hőmérsékleten fogyasztják.

A Vinidor típusú bortemperáló szekrények hihetetlen rugalmasságot kínálnak: egyetlen készülékben egyesítik a tároló és a több hőmérsékleti zónás készülékek minden előnyét. A típuscsalád készülékei két vagy három hőmérsékleti zónával rendelkezik, ahol a zónák hőmérsékletét egyedileg be lehet állítani +5 °C és +20 °C között a kívánt értékre. Így a három hőmérsékleti zónás készülékben egyszerre lehet a saját optimális szervírozási hőmérsékletén tárolni a vörösbort, a fehérbort és a pezsgőt. A Vinidor típusú borhűtők a hosszabb idejű tároláshoz is tökéletes klímát nyújtanak. A hőmérsékleti zónák változatos mérete és teljes körűen beállítható hőfokszabályozása révén ezek a készülékek lényegében bármilyen borgyűjteményhez alkalmasak lehetnek.

A borklíma készülékek a borospincéhez hasonló körülményeket biztosítanak. Ezért ideális választást jelentenek akár a hosszabb idejű tároláshoz is, akár akkor, ha nagy borkészleteket kell mindig a tökéletes szervírozási hőmérsékleten tartani. A +5 °C és +20 °C közötti megfelelő értéke beállított hőmérséklet állandó és a készülékben mindenhol egyenletes.

A Vinothek típuscsalád több hőmérsékleti zónás bortemperáló szekrényei változatos tárolási körülményeket biztosítanak, így a különféle bortípusukat a legkedvezőbb fogyasztási hőmérsékletükön lehet tartani. Az innovatív klimatizálási technológia fokozat nélküli hőmérsékletrétegződést alakít ki a készülékben. Ennek eredményeképpen a vörösbort +18 °C-on lehet tárolni a felső részen, az alsó rész +5 °C-os hőmérséklete ideális a habzóbor és a pezsgő számára, középen pedig a fehérborhoz tökéletes a hőmérséklet.