Menu
Your Cart

Ipari hűtőláda

Model: BVL035/R6
300 literes (nettó 289 l) gördíthető hűtőláda zárható teli tolótetővel, statikus palásthűtéssel, környezetbarát R600a hűtőközeggel, 890x510x630 mm-es belmérettel, elektromechanikus hőmérsékletszabályozással, +1/+10°C között szabályozható hűtési hőmérséklettel, főkapcsolóval, 4. klímaosztályú (+30°C)..
310 642 Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)


Ipari hűtőládák

Az ipari célokra fejlesztett hűtőládáknál fontos a tartósság. A megbízható teljesítményről és hatékonyságról a hosszú élettartamú, halk működésű kompresszorok és a nagy hatékonyságú szigetelés gondoskodik. A stabil üveg tolótető intenzív igénybevétel esetén is kiválóan szigetel, a hőveszteséget minimálisra csökkenti és lehetővé teszi az áruk megfelelő bemutatását. A fokozatmentes hőmérsékletszabályozás lehetővé teszi a hőmérséklet állandó +2 °C és +15 °C között tartását. Az acéllemez burkolat és az alumínium belső borítás a hűtőládákat az ütésekkel szemben ellenállóvá és könnyen tisztán tarthatóvá teszi.

 Liebherr hűtőláda

Előnyök áttekintése: - A stabil görgők megkönnyítik a szállítást, ha gyakran kell változtatni a készülék helyét és lehetővé teszik a készülék alatti terület kényelmes kitakarítását. - Energiatakarékos LED belső világítás az árukínálat hatékony és meggyőző bemutatása érdekében. - A megerősített, egyrétegű biztonsági üveg stabilitást kölcsönöz a hűtőláda felső részének. - A stabil üveg tolótető láthatóvá teszi a hűtőben lévő termékeket és lehetővé teszi az áru hatásos és meggyőző bemutatását. Opcionálisan kapható fedélzár is. - Analóg hőmérséklet kijelző tájékoztatja a felhasználót az aktuális hőmérsékletről. - A több részből álló vonzó és modern megjelenésű keret, a lekerekített sarkokkal biztosítja a stabilitást és véd az árú kiivételénél. - A láda fedele könnyen nyitható és csukható a tömítő profilokban lévő speciális csúszórétegnek köszönhetően. - A rendkívül hatékony szigetelés csökkenti az energiafelhasználást és gondoskodik az állandó hőmérsékletről. - A természetes és FKW-mentes R 600a hűtőközeg környezetbarát és a nagyteljesítményű kompresszorokkal együtt rendkívül energiatakarékos.