Menu
Your Cart

Ipari üvegajtós hűtőszekrény

Model: CG10GHFELSŐREKLÁMVILNÉLKÜL
üvegajtós automata;LED világítás;ventilátor; nyíló ajtós;erősített kivitel tejtermékeknek..
0 Ft
Model: CG165GV
175 db 0,33 l-es doboz, vagy 84 db 0,5 l-es üveg, vagy 21 db 2 l-es üveg tárolására; Automatikus leolvasztás; Ajtózár;..
0 Ft
Model: CG165GVLB
175 db 0,33 l-es doboz, vagy 84 db 0,5 l-es üveg, vagy 21 db 2 l-es üveg tárolására; Automatikus leolvasztás; Ajtózár; Oldalmatrica; Plexi..
0 Ft
Model: CG45G
45 db 0,33 l-es doboz, vagy 20 db 0,5 l-es üveg tárolására; Automatikus leolvasztás; Ajtózár;..
0 Ft
Model: CG45GVLB
45 db 0,33 l-es doboz, vagy 20 db 0,5 l-es üveg tárolására; Automatikus leolvasztás; Ajtózár; Oldalmatrica, plexi;..
0 Ft
Model: CG4GV
406 db 0,33 l-es doboz, vagy 217 db 0,5 l-es üveg, vagy 56 db 2 l-es üveg tárolására; Automatikus leolvasztás;..
0 Ft
Model: CG4GVLB
581 db 0,33 l-es doboz, vagy 257 db 0,5 l-es üveg tárolására; Automatikus leolvasztás; Ajtómatrica; Plexi;..
0 Ft
Tételek: 1 - 12 / 60 (5 oldal)


Ipari üvegajtós hűtőszekrény

Az italok tárolása során a hűtőszekrényeknek magas követelményeknek kell eleget tenniük. A legkiválóbb minőségű anyagok kiválasztásától kezdve, a hűtőkomponensek koncepcióján keresztül, egészen a dizájn kidolgozásáig. Az üvegajtós hűtőszekrények egyszerűen feltölthetőek, könnyen tisztíthatóak, kényelmesen kezelhetőek, helytakarékosak, valamint energiahatékonyak és gazdaságosak a tartós alkalmazás során. Honlapunkon átfogó termékválasztékot talál üvegajtós hűtőszekrényekből, szinte minden alkalmazási célra, csúcsminőségben és a legmagasabb szintű dizájnnal.

Liebherr üvegajtós hűtőszekrény

Előnyök áttekintése: - Az ajtónyitás iránya megfordítható, így a készülék az adott felállítási helyhez igazítható. - Ajtónyitáskor a ventilátor automatikus leállítási funkciója minimálisra csökkenti a hideg levegő kiáramlását. - A ventilációs hűtőrendszer gyorsan lehűti a frissen berakott termékeket a megfelelő fogyasztási hőmérsékletre és állandó hőmérsékletet tart a belső térben. - A mélyhúzott, műanyag belső burkolat szagtalan, igen strapabíró, hosszú élettartamú és a nagy, könnyen tisztítható, lekerekített sarkoknak köszönhetően tökéletes higiéniát biztosít. - A külön kapcsolható LED belső világítás energiatakarékos és az áruk tökéletes bemutatására tervezték, anélkül, hogy zavaró lenne. - A porszórt acél készülékház hézagmentes kivitelű, ezáltal rendkívül erő, ütésálló és könnyen tisztítható. Az egy darabból készült oldalfalakat az ügyfél egyedi igényeinek megfelelően lehet kialakítani és felhasználhatók márkaépítési célokra. - A változtatható hőmérsékleti tartomány lehetővé teszi a hőmérséklet egyéni szabályozását. - Az ajtó szigetelő gumi könnyen cserélhető, így növeli a higiéniát. - A fogantyú elegáns, de erős. - A hőszigetelt üvegajtó tökéletes áttekinthetőséget nyújt, optimális energiahatékonyságot biztosít és gondoskodik az áruk hatásos bemutatásáról. - A műanyag bevonatú, sűrű rácsozató polcok magassága állítható és lehetővé teszik a belső tér változatos kihasználását különböző méretű palackok és dobozok estén is. A beépített rögzítők szilárdan pozicionálják a polcokat. - A megerősített szigetelés csökkenti az energiafelhasználást.